Mi a trader feladata?

Nagy valószínűségű lehetőségek azonosítása, majd alacsony kockázat melletti végrehajtása. A pro-trader clubunkban, a Tradingroom kiegészítő szolgáltatása, nagy valószínűségű daytrade lehetőségeket keresek és mutatok be napról napra. Az ötleteim követése egyszerű, hiszen előre berajzolom a grafikonra, mikor mit fogok tenni! Ez a módszer biztosítja, hogy az összes kereskedés tudatosan fel van építve egy profi daytrade kereskedési rendszer mentén.

A pro-trader club elsődleges célja, hogy általam kidolgozott daytrade  és swing stratégiát valós időben, valós pénzzel lásd kibontakozni a piacon. Ez a tanulási módszer két dolgot biztosít számodra. Elsőként, kialakít egy erős meggyőződés arról, hogyan érdemes megközelíteni a piacokat rövidtávon. Másodsorban, a kezedbe ad egy könnyen másolható kereskedési módszert. Ez a két dolog biztosítja számodra, hogy idővel te is magabiztosan és profi módon kereskedsz a piacokon. 

Ha Te is szeretnél csatlakozni zárt facebook közösségünkhöz, akkor nincs más teendőd, mint megrendelni 7 részes daytrade oktató anyagunkat és elsajátítani azokat a koncepciókat amelyek mentén sikeresen kereskedhetsz napról napra. Természetesen a Tradingroom tagság vagy a  Titan Trader megvásárlásával is biztosított elit trader csapatunkhoz való csatlakozást. 

 

Példák a pro-trader clubunkból!

 

EURCHF - 2017.11.29

Daytrade rendszerünk skalpszerű esést vetített előre a devizapáron! Könnyű 22 pip esés jött az eladási jel után.

EURCHF 

Olaj - 2017.11.30

Daytrade rendszerünk olaj emelkedést vetített előre egy technikai szint áttörése után. Ugyan csak másnap törte át az olaj a szintet, de utána 1,50 dollárt emelkedett!

OLAJ