LalaForrai Lajos vagyok programozó. A tőzsde világával 2005-ben ismerkedtem meg és azóta több száz kereskedési stratégiát készítettem el. Egyedi fejlesztésű daytrade és swingtrade robotaim a Ninjatrader és a Metatrader felületen futnak. Az egyik legkedvesebb projektem a „TITAN” néven ismert automata pozícióépítő és menedzselő robot, amely automata és félautomata módban is működik.

Ha van egy jól működő kereskedési stratégiád és azt a matematika nyelvére le lehet fordítani, akkor érdemes élni az informatika számos lehetőségével. Például a robotokkal időt lehet spórolni egy kereskedési rendszer optimalizálása során, vagy az érzelmek által vezérelt kereskedési hibákat lehet minimalizálni.

Írj nekem bátran, ha van egy kereskedési elképzelésed, amit szívesen tesztelnél, hogy nyereséges-e hosszú távon vagy éppen a meglévő rendszeredet optimalizálnád. Egy jól működő robot építi a kereskedési pszichológiát is, mert működése tudatos, mint egy pro kereskedő. Szívesen segítek akkor is, ha szeretnéd kipróbálni az egyik általam fejlesztett robotot.