Csizmadia Balázs - devizaTrader

CsB

Day és swing trader -  Oktatás, publikációk, elemzések

Balázs 2001 óta aktív devizakereskedő és számos nyereséges day trade és swing trade stratégiát fejlesztett. A Portfolio.hu Trader Akadémián több száz előadást tartott elmúlt években. Kiváló mentor, aki számos sikeres kereskedőt képzett. A kereskedési stratégiák elméleti és gyakorlati bemutatása mellett a kereskedés pszichológiájáról is hallhat előadásain a közönség.

Kovács Norbert - Mr. Yen

MrYenSkalpkirály

Norbi a hivatalos magyar Skalp Király. Hosszú évek alatt tökéletesre csiszolta a stratégiáját és kifejlesztett egy egyedüli álló kockázat kezelési szabályrendszert. Ennek gyümölcseként, élete legjobb kereskedési napján 60 nyerő kereskedést zárt le, és több mint 44,000 USD profitot tett zsebre.  Tekintsd meg őt a skalpmester.hu oldalon.

 

 

Forrai Lajos - Lala

IMG_1643

Programozó

Lajos kereskedő és programozó, aki több száz kereskedési stratégiát készített el. Egyedi fejlesztésű daytrade és swingtrade robotja a Ninjatrader és a Metatrader felületen futnak. Az egyik legkedvesebb projektje a „TITAN” néven ismert automata pozícióépítő és menedzselő robot, amely automata és félautomata módban is működik.

 

 

 

A devizatrader.hu az Online Forex Akadémia Kft tulajdonában áll.

Cégjegyzékszám: 01-09-965084; Adószám: 11716833-2-43