Day trading szeminárium – valós pénzzel – oktató videó

39 ,000 Ft

A 2017.09.29-én megrendezésre került Live Day Trading Shownk exkluzív videója most már a számodra is elérhető. Éld át Te is kereskedési napunk izgalmait, lásd hogyan azonosítottuk és kereskedtük le a piac által adott lehetőségeket. Bár lassú kereskedési nap volt, így is több százezer HUF pluszban zártuk a napot.

Videónkból megtanulod stratégiánkat, mentálisan felkészültebb leszel és a pozíció menedzselési technikád is fejlődhet! Valós időben, valós pénzzel egy jelentősebb összeget passzíroztunk ki a pénteki nap árfolyammozgásából.

Kategória: Címke:

A 2017.09.29-én megrendezésre került Live Day Trading Shownk exkluzív videója most már számodra is elérhető. Éld át Te is kereskedési napunk izgalmait, lásd hogyan azonosítottuk és kereskedtük le a piac által adott lehetőségeket.
Videónkból megtanulod stratégiáinkat, mentálisan felkészültebb leszel és a pozíció menedzselési technikád is fejlődhet! Valós időben, valós pénzzel egy jelentősebb összeget passzíroztunk ki a pénteki nap árfolyammozgásából.

Minden évben megrendezésre kerül élő kereskedéssel egybekötött day trade szemináriumunk. Vidám, családias rendezvényünkön, oktatás mellett napon belüli kereskedést láthatsz valós pénzzel, valós időben. Sőt az elmúlt évek eredményeibe is betekintést nyerhetsz.

Minden kereskedő tudja, hogy a devizapiac londoni nyitásakor kiváló kereskedési lehetőségek alakulnak ki. Évekkel korábban egy amerikai banki trader megmutatta hogyan lehet ezeket a lehetőségeket meglovagolni. A szeminárium alatt bemutatom az ő eredeti stratégiáját, valamint az én tovább csiszolt verziómat is. Mindemellett, a mostani rendezvény különlegességét az adja, MM-edgehogy megismerheted, hogyan gondolkodnak és kereskednek a new yorki Maket Makerek. Tudod, ők azok a piacot mozgatják. A Morgan Stanley veterán, Josh Lukeman, könyve, The Market Maker’s Edge, intézményi day trade taktikákat mutat be. A könyv gondolatait osztom meg a résztvevőkkel.

Ha szeretnéd a napodat gyors és nagy valószínűségű kereskedési lehetőséggel indítani a DAX, az EUR/USD vagy a GBP/USD devizapáron, valamint bővíteni day trade ismereteidet, akkor ez a rendezvény Neked szól. Az előadáson nemcsak klasszikus daytrade stratégiákat mutatok be valós időben, valós pénzzel, hanem a szót ejtek a kereskedő mentális és pszichológiai fejlődésének technikáiról is.

Balázs 15 év kereskedési tapasztalatát eddig, több mint 500 szemináriumon és megannyi élő kereskedési bemutatón osztotta meg a résztvevőkkel. Tekintsd meg Te is,hogyan kereskedik élőben és valós pénzzel, nyerj Te is betekintést milyen pszichológiai kihívásokkal birkózik meg kereskedési döntései során.