VIP mentoring – Pro trader képzés

159 ,000 Ft

A VIP mentorálás egy exkluzív trader program tapasztalattal rendelkező kereskedők számára. A program célja: kialakítani a kereskedő személyiségéhez és lehetőségeihez legjobban illő kereskedési rendszert, valamint megtalálni valós kockázati profilját. Továbbá a kialakított stratégia dokumentálása, valós időben tesztelése és a kereskedéshez szükséges mentális állapot elérése közös kereskedés és napi kommunikáció útján.
A mentorprogram alapját Bob Davies „The Sky Is Not the Limit, You Are!”, valamint Charles Duhigg „A szokás hatalma – Miért tesszük azt, amit teszünk, és hogyan változtassunk rajta?” művei adják. Könyveikben a következő gondolatokat fogalmazzák meg az írók. „Ha egy tevékenységet felelősségteljesen kell végrehajtanod, akkor elindul benned egy teljes szemléletváltozás.” A kereskedő szakmai fejlődésének legnagyobb akadálya, hogy üzletkötéseiről soha senkinek nem kell színt vallania.

Első lépés az elméleti anyagok áttekintése: A „Swing Stratégia Mesterfokon” 2018-as és a 2017-es oktató videó megtekintése- 80.000 HUF érték. A bemutatott kereskedési kockázatkezelési koncepciók átbeszélése és a felmerült kérdések megválaszolása.

Gyakorlati lépések: Minden kereskedést egy alapos előkészült előz meg, ahol ellenőrizzük, hogy a stratégia által megszabott piaci együttállások megvalósultak-e. Ehhez egy egyszerű „Trade sablont” használunk, és ez az eszköz pontosan olyan, mint amit pilóták használnak a repülőgép indulása előtt, azaz megvizsgáljuk, hogy minden rendben van és a pillanat tökélete a felszállásra, a pozíció nyitásra. A közösen megtervezett kereskedést demo számlán végrehajtjuk, ledokumentáljuk, majd amikor a kereskedés lezárult kiértékeljük. Harminc sikeresen dokumentált kereskedés után komoly piac ismerettel és önbizalommal lesz gazdagabb a kereskedő.

A mentorprogramban részvevő kereskedő számára ajánlott hetente felállítani kereskedési ötleteket, majd beszámolni róluk. A folyamatos előretervezés, valamint felelősségvállalás kialakítja a kereskedéshez szükséges napi rutint. A program során kialakul a sikeres kereskedéshez szükséges technikai tudás és mentális készség. A közös piaci elemzések és kereskedések után a résztvevő kiváló ismerettel rendelkezik majd a dupla időperiódusú trendelemzésről, a technikai szintekről, az árfolyam alakzatokról, az indikátorok helyes használatáról, és a japán gyertyakonfigurációkról. A kereskedő kimagasló tőzsdei és technikai elemzési ismerettel rendelkezik majd, és képes kialakítania saját stílusát. Megtalálja a számára vállalható rizikót, így mentális akadályok nélkül képes kereskedni.

A program során a kapcsolattartás napi szintű FB messesngeren, vagy adott esetben telefonon.