Skalp és Day Trading Live Show – 2018.11.09.

29 ,000 Ft

Idén ősszel is megrendezzük Magyarországon egyedülálló trader eseményünket! 2018.11.09-én összeáll a csapatunk és Live Skalp és Day Trading Show tartunk, ahol valós piaci körülmények között bemutatjuk napon belüli stratégiáinkat. Live Trader Shownk egy exkluzív rendezvény, ahol valós időben és valós pénzzel a szemed előtt kereskedünk! Éld át velünk a napon belüli kereskedés izgalmait Te is, lásd hogyan azonosítottuk és kereskedjük le a piac által adott lehetőségeket. Hogy mire számíthatsz, tekints bele tavalyi rendezvényünkbe, “amikor több százezer HUF pluszban zártuk a napot.
Szemináriumunk alatt megtanulod skalp és day trade stratégiáinkat, mentálisan felkészültebb leszel és a pozíció menedzselési technikád is fejlődhet! Ha szeretnél egy egyedülálló rendezvényen részt venni, ahol a kereskedés MINIDEN pillanata valós időben, valós pénzzel történik, akkor regisztrálj!

Két kérdés, amelyekre ha igen a válaszod akkor köztünk a helyed!

Ugye Te is szeretnéd a napodat gyors és nagy valószínűségű kereskedési lehetőséggel indítani a DAX tőzsdeindexen, esetleg az EURUSD vagy akár a GBPUSD devizapáron?

Ugye Te is szeretnél látni valakit, aki skalp és day trade stratégiáit valós időben tudja bemutatni és azt a szemed előtt valós pénzzel kereskedi le?

A Skalp és Day Trading Live Shownk egy egyedülálló rendezvény Magyarországon, nemcsak azért mert lassan 10-ik éve tartunk ilyen rendezvényeket, hanem azért is mert amit bemutatunk neked az valós időben történik a saját kockázatunkra.

Ha bővíteni szeretnéd skalp és day trade ismereteidet, akkor ez a rendezvény Neked szól. Az előadáson nemcsak klasszikus daytrade stratégiákat mutatunk be valós időben, valós pénzzel, hanem a szót ejtünk a kereskedő mentális és pszichológiai fejlődésének technikáiról is.

Balázs 15 év kereskedési tapasztalatát eddig, több mint 500 szemináriumon és megannyi élő kereskedési bemutatón osztotta meg a résztvevőkkel. Tekintsd meg Te is,hogyan kereskedik élőben és valós pénzzel, nyerj Te is betekintést milyen pszichológiai kihívásokkal birkózik meg kereskedési döntései során.