Skalp kereskedés gyakorlatban – oktató videó

9 ,900 Ft

Ha szeretnéd megismerni az októberi szemináriumon elhangzott kereskedési koncepciókat – stratégiákat és mentális technikákat – valamint bepillantást nyerni az Élő Kereskedési izgalmaiba, akkor rendeld meg 2 napos októberi rendezvényünket DVD-n. A 2 x 2 órás videó nem csak kiváló karácsonyi ajándék, hanem a kereskedő életében fordulópontot is hozhat. A DVD-n bemutatott stratégiák egyszerűen követhetőek, és helyes alkalmazásuk nagy valószínűségű kereskedési lehetőségeket biztosít a kereskedőnek. A videó azt is bemutatja miért fontos, hogy a kereskedő kialakítsa kockázati profilját, valamint azt is, hogyan hozza összhangba érzéseit és gondolatait kereskedése során.

Kategória:

Az októberi skalpmester szeminárium résztvevői jó néhány siker történet osztottak meg velünk az elmúlt hetekben. Hallgatóink kereskedésében történt pozitív változás nem volt meglepetés számunkra, mert szeminárium tudásanyaga és gyakorlatiassága garantálta a sikeres kereskedést. A szeminárium alatt kiforrott kereskedési stratégiákat tanultak hallgatóink, amelyek kiváló kereskedési lehetőségeket adnak és olyan mentális technikát ismertek meg, ami a stratégia végrehajtásában segít. A szeminárium résztvevői megértették, hogy a sikeres kereskedés kulcsa a minőségi stratégia és a kiváló önfegyelem. Egyszerűen fogalmazva: kövesd a kereskedési rendszered és minden rendben lesz a számláddal”.

Ha szeretnéd megismerni az októberi szemináriumon elhangzott kereskedési koncepciókat – stratégiákat és mentális technikákat – valamint bepillantást nyerni az Élő Kereskedési izgalmaiba, akkor rendeld meg oktató videónkat. A 2 x 2 órás videó nem csak kiváló karácsonyi ajándék, hanem a kereskedő életében fordulópontot is hozhat. A DVD-n bemutatott stratégiák egyszerűen követhetőek, és helyes alkalmazásuk nagy valószínűségű kereskedési lehetőségeket biztosít a kereskedőnek. A videó azt is bemutatja miért fontos, hogy a kereskedő kialakítsa kockázati profilját, valamint azt is, hogyan hozza összhangba érzéseit és gondolatait kereskedése során.

Rendeld meg videónkat most és válj Te is fegyelmezett kereskedővé!