Swing Stratégia Mesterfokon oktató video 2017

35 ,000 Ft

A Tradingroom csapata 2017. május 13-én újra összeállt és egy remek előadást tartottunk. Az egész napos rendezvényünkről készült videó mind szakmailag, mind mentálisan felkészít, hogy neked is sikeres éved legyen 2018-ben.

Mindenki tudja, hogy a trendfolytató swing kereskedési lehetőségek kiváló profit potenciál bírnak. Egy középtávú trend sokkal valószínűbb hogy folytatódik, akár éveken át, mint fordul. Azt azonban már kevesebben értik, hogyan azonosítunk erős középtávú trendeket, kapcsolunk különböző idősíkokat össze, és találunk remek belépési valamint kilépési pontokat. A tanfolyam célja, hogy kimagasló ismerettel és erős önbizalommal ruházzon fel.

NZDUSD-web
NZDUSD napos swing kereskedés

Az előadás részvény, deviza, és árutőzsdei példákon keresztül bemutatja a dupla és a tripla periódusú trendelemzést három különböző módon: az MACD, a mozgóátlagok, és a trendvonalak segítségével. A kiváló kereskedési lehetőség alapja az erős, több idősíkon futó trend, ehhez mindössze masszív technikai szinteket kell azonosítani, mint beszállási és kiszállási pontokat. Az ellenállási zónák, a támasz szintek, valamint a trendvonalak segítségével könnyen azonosíthatóak a trendfolytatás két remek pontja.

Rendezvényünk tematikája

Kuriózumként egy haladó téma is szóba kerül, a pénzpiaci szinkronmozgás. Gyakorlati példákon bemutatásra kerül, hogyan függ össze különböző pénzpiaci termékek árfolyammozgása, például a DAX és az EURUSD, vagy OTP és  az EURHUF. Természetesen minden tőzsdei előadásunk kötelező része a pszichológia és a hatékony kockázatkezelés. Szó esik még a  pozícióméretezésről, a stop megfelelő elhelyezéséről, valamint a kereskedési megbízások helyes használatáról is.

Az előadáson bemutatott stratégia könnyen érthető és alkalmazható, így a rendezvény akár kezdő kereskedőknek is ajánlott. Mivel a swing kereskedés a középtávú pénzpiaci folyamatokra épül így elegendő napi 30 perc rendszeres elemzés a kereskedési lehetőségek azonosítására, majd menedzselésére. A „Swing stratégia” előadás része az után követés, ami webinárium formájában heti két alkalommal egy hónapon át.