Trader Párbaj – ahol a bénázás sokba kerül

15 ,600 Ft

Tőzsdei valóság show először Magyarországon! Kövesd Te is a Dankó vs. Csizmadia piaci csatát, ahol a két nagypofájú és a Facebookon állandóan okoskodó trader összeméri piacismeretét és tudását egy élőkereskedéssel egybekötött viadalon. Éld át Te is a kereskedési nap izgalmait és a traderek pszichológiai vívódásait. Legyél szemtanúja a valós pénzzel, és valós időben történő döntések következményeinek, a sikernek és a kudarcnak. Mindemellett, természetesen ismerj meg kereskedési stratégiákat, és szurkolj kedvenc tradered sikerének!

Kategória: Címkék: , , , , ,

Először Magyarországon! Kövesd Te is a Dankó vs. Csizmadia piaci csatát, ahol a két nagypofájú és a Facebookon állandóan okoskodó trader összeméri piacismeretét és tudását egy élőkereskedéssel egybekötött viadalon.

Helyszín: Budapest, Danubius Aréna Hotel – Budapest, Ifjúság útja 1-3, 1148

Dátum: 2018.12.04.

A Trader Párbaj menetrendje:

A kereskedési nap reggelén pénz feldobással kisoroljuk melyik trader kezdi a Trader Párbajt!
A Trader Párbaj résztvevői 30 perces blokkokban lépnek fel, ahol bemutatják stratégiáikat és azt, hogy mit gondolnak a piacról adott napon. Szemed előtt ismertetik milyen piaci lehetőséget azonosítottak vagy éppen mit kereskedtek. A párbaj alatt bármely termék, bármely idősíkon kereskedhető, így valószínűleg láthatunk majd EURUSD, GBPUSD, DAX kötéseket.

I. menet: 8.30-10.30
Káve szünet – vendégünk vagy egy feketére!
II. menet: 10.45-12.45

Ebéd szünet

III. menet: 13.30 -15.30
Káve szünet – vendégünk vagy egy feketére!
IV. menet: 15.45- 16.45

Az összes napi kötés kiértékelése és elemzése mindkét trader által. Post trade analízis drámai csavarral!
Ünnepélyes eredmény hirdetés!

A férőhelyek száma limitált: 40 fő