3 hó Tradingroom + bónusz daytrade mesterkurzus

29 ,850 Ft

Valós idejű swing kereskedéssel és piaci elemzéssel egybekötött oktatás. Augusztus végétől december elejéig hetente kétszer áttekintjük a részvénypiacon, a devizapiacon és az árutőzsdén kialakuló mozgásokat nagy valószínűségű lehetőségek után kutatva. Masszív trendeket, kiváló belépési pontokat keresünk, hogy profittal kecsegetető termékeket találjunk. Érdemes megnézni egy részletet az utolsó tavaszi webináriumunkból. https://youtu.be/btLptRRyrNw
Minőség és megelégedettségi garancia!

Kategória: Címke:

A három hónapos aktív trader képzésünk 2018.08.26-án indul és 2018.12.09-én végződik. A webinárium formájában történő oktatás a swing kereskedésre fókuszál, ami minden kereskedő számára ideális lehet. A szerda-vasárnap esti elemzéseink áttekintik a devizapiacokat, a részvénypiacokat, a kötvény és az árutőzsdei mozgásokat is!

A képzésünk ideje alatt a piaci mozgások elmélete mellett gyakorlati oktatásban is részesülsz, hiszen a közel négy hónap alatt végig követheted swing kereskedései ötleteimet. A-tól Z-ig elmagyarázom a kereskedési ötlet logikáját, hogy miért ott nyitok, miért ott zárok, valamint hogyan menedzselem a futó pozíciómat és a kockázatomat.

Bónusz: díjmentes meghívó az őszi skalp-daytrade rendezvényemre

Menetrend a Tradingroomban:

Webinráium: Szerda és Vasárnap: 19.30.-20.45
Swing kereskedési ötletek, piaci elemzés, oktatás, futó pozíciók értékelése, kérdezz-felelek
Startégiák és indikátorok bemutatása.

Az összes webináriumot rögzítjük, archíváljuk, így ha egy előadásról lemaradsz, később bármikor megtekintheted!

Pro Trader Club a Facebook-on: Hétő-Kedd-Szerda-Csütörtök-Péntek 8.30- 17:00
A webináriumokon elhangzottak után követése valamamint a napon belül kialakuló kereskedési lehetőségek azonosítása, a felmerülő kérdések megválaszolása.

Az előfizetés ára 29.990 HUF + áfa. Bónusz díjmentes részvétel őszi skalp-daytrade rendezvényemen

A három hónapos aktív trader képzésünk ideje alatt, 2018.08.26-2018.12.09 között, két nap szünetet tartok!