"Az igazi segítőtárs a kereskedésben"

Titán Trader egy félautomata kereskedési robot, tapasztalttal már rendelkező kereskedők részére. Köztudott, hogy a kereskedők többsége kevés figyelmet szentel a profi kockázatkezelésre, azaz a pozícióméretezésre, valamint a nyereségük maximalizálására. Titán Trader robotunk ebben a két kritikus pontban segít és használata megnyitja az utat az eredményesebb kereskedés irányába valamint a top traderré váláshoz.

A Titán Trader működéséről érdemes tudni, hogy a robotunk nem hoz döntést helyettünk, hogy vételi pozíciót vagy eladási pozíciót nyissunk. Sőt, azt sem mondja meg, hogy milyen árfolyamszinten érdemes piacra lépni. Ezeket a döntéseket a kereskedőnek magának kell meghozni. A Titán zsenialitása abban rejlik, hogy miután a kereskedő meghatározta a kereskedése irányát, valamint a piacra lépésének pontját, attól pillanattól átveszi az irányítást így biztosítva az optimális kockázatkezelést és maximális profitot.

Nézd meg most gyakorlatban hogy működik a Titán, és olvasd tovább oldalunkat hogyan működik! Érdekel, kipróbálom!

A kereskedők legtöbbje a kockázatkezelést a hátuk közepére sem kívánják, bár a lelkük mélyén tudják, hogy tőzsdei sikerük nagy mértékben ettől a koncepciótól függ. A Titán Trader leveszi a trader válláról a kockázatkezelés dilemmáját, és használatával mindig biztosított az optimális pozícióméret.  Azaz, még a pozíció megnyitása előtt a robotunk automatikusan kiszámolja, hogy mekkora az optimális pozícióméret az általános kereskedő kockázati szintjéhez valamint az aktuális kereskedés stop szintjéhez mérve. A Titán Trader használatával megvalósul a kereskedő titkos vágya, hogy minden egyes kereskedésekor ugyanakkora rizikót vállaljon. Ez a toptraderek egyik titka, sőt a Titán ad egy másik titokra is megoldást, a profit maximalizálásra.

Érdekel, kipróbálom!

Köztudott, hogy az emberi psziché komoly kihívást jelent, hogy bárki könnyen profi traderré váljon. Az  aszimmetrikus kockázatkezelés miatt a kereskedők vesztő pozícióban nyugodttá és kényelmessé vállnak, amíg a nyereséges pozícióban izgatottá és impulzívvá. Gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a legtöbb kereskedő érzelmi kihívások véget a profitját túl gyorsan zsebre vágja, amíg a veszteségét túl sokáig nyújtja. A Titán Trader használata erre a kihívásra is megoldást ad. Robotunk egy algoritmus alapján minden egyes kereskedésből megpróbálja az abban rejlő profitot maximalizálni a pozíció ráépítés koncepciójával. Azaz Titán Traderünk célja, hogy a lehető legtovább maradjon piacon a nagy profit reményében.