Szeretnél egy olyan online fórumot, ahol valós időben történő piaci elemzéseket és valós idejű kereskedési ötleteket követhetsz? Érdekelnek árutőzsdei, részvénypiaci és a devizapiaci swing kereskedési tippek-ötletek? Akarsz tudatos és fegyelmezett kereskedő lenni? Ha igen a válaszod, akkor mindenképpen tekintsd meg rövid bemutatkozó videónkat. Közel 70 pénzpiaci terméket követünk hétről hétre, mint például az OTP, a DAX vagy az Arany és kereskedjük őket középtávon. Ha te is szeretnél elit trader csapatunk tagja lenni, aki tudja mit csinál a piacon, csatlakozz hozzánk a Tradingroomba.

Tradingroom a hely, ahol pro traderré válhatsz, ahol kereskedve tanulhatsz és tanulva kereskedhetsz. Egyedülálló szolgáltatás Magyarországon, amely ötvözi a gyakorlati oktatást és a valós idejű kereskedést, amit követni tudsz otthonod kényelméből. Minden szerda és vasárnap este áttekintjük a deviza, a részvény, és az árupiacokat és nagy valószínűségű ötleteket fogalmazunk meg. Mindemellett, a korábban megnyitott pozícióinkat értékeljük, és ha kell menedzseljük.  A tudásunk, az eredményeink és a piacok iránt érzett szenvedélyünk teszik a Tradingroomot egyedülállóvá, ahol tényleges trader képzés folyik. Hónapokon keresztül látva azt, hogyan dolgozunk és gondolkodunk benned is kialakul pro trader mentalitása, valamint elegendő ismerettel rendelkezel a nyerseséges kereskedéshez.  Az oktatás gyakorlatias és interaktív, kérdezz-felelek formában történik. 

Miért jó a Tradingroom?

A Tradingroom egy online fórum ahol a minőségi oktatás találkozik a valós idejű kereskedéssel. Bármilyen termékről kérdezhetsz, valamint előadásaink alatt bővítheted a tudásodat és felépítheted az önbizalmadat is.

Mit kapok a Tradingroom szolgáltatástól?

Heti szintű kimagasló oktatást valamint minőségi kereskedési ötletek.Trading

Mit fogok megtanulni a Tradingroomban?

  • Magas szintű piacismeretet, ami segít eligazodni az ezerarcú és állandóan változó tőzsdéken.
  • Kiváló stratégiákat, amelyek nagy valószínűségű piaci környezetet írnak le.
  • Türelmet, hogy csak akkor lépjek piacra, amikor megjelennek a nagy valószínűségű lehetőségek.
  • Önbizalmat, hogy képes legyek profin végrehajtani nagy valószínűségű kereskedéseket.
  • Tudatosságot, hogy a kockázatkezelésemben a hosszú távú érdekeimet tartsam szem előtt, az érzéseimmel szemben.

Kinek jó a Tradingroom?

  • Aki pro trader akar lenni és képes ezért tanulni. A tudásunk és az eredményeink bizonyítottak, folyamatos tanulás során mindenkinek átadjuk ismereteinket a Tradingroomban.
  • Aki olyan ötletekre kereskedne, amire tényleg érdemes. Számodra a legnagyobb érték, hogy mi független szolgáltató vagyunk. Mi a minőségre, míg mások a mennyiségre teszik a hangsúlyt. Nálunk nincs jutalék kényszer, nincsenek „juti csináló” kereskedések, mint a brókercégeknél. Számunkra egyetlen dolog fontos, hogy folyamatosan és hosszútávon nyerj. Nincs érdekkülönbség, csak közös cél, a te gyarapodásod.

Milyen kereskedési ötleteket kapok?

Pontosan ugyanazokat, amelyeket mi is kereskedünk, és ami az elmúlt 4 évben közel 300%-ot ért el.                 Jelentkezem  a Tradingroomba!

Gyakran ismételt kérdések:

„Ez a Tradingroom ugyanaz, mint ami még  2007-ben indult?”

Igen, ugyanaz. Itt olvasható Tradingroom rövid története: 2007-ben Magyarországon elsőként Balázs alapította meg a Tradingroomot, ami folyamatosan működtetett 4 éven keresztül, egészen 2011-ig. Balázs ekkor remek ajánlatot kapott a portfolio.hu-tól, ahol Portfolio Trader Akadémiát vezető oktatója és a technikai elemzője lett. 5 év téli álom után a Tradingroom újra életre kell, hogy felvértezve az elmúlt évek portfolio.hu-s tapasztalatával még többet adjon a tanulni vágyóknak.

 „Biztos, hogy a következő 4 évben 300%-ot ér el a kereskedési rendszer?”

Lehet több, lehet kevesebb is az eredmény. Semmit nem tudunk megígérni, vagy garantálni, csak annyit, hogy a legjobb tudásunkat adjuk. A rendszer nagyon masszív, így rendkívül optimisták vagyunk az eredménnyel kapcsolatosan, de nem felelőtlenek.

„Hogyan kapom meg a kereskedési ötleteket, ha nem vagyok gép előtt?”

Az összes kereskedési ötletet nemcsak a Tradingroomban beszéljük ét, hanem emailben is kiküldjük. Az ötletet megkapod mind szöveges mind kép formájában, pontos belépési ponttal és egyértelmű kiszállókkal bír. A szerdai, és a vasárnap esti webináriumunkon is átbeszéljük a swing kereskedési ötleteinket, hogy mindenki pontosan értse, mit miért csinálunk.

„Mi van akkor, ha nem tudok részt venni az összes előadáson?”

Egyedül Balázs lesz ott az összes előadáson. Tedd a dolgod, gyere akkor, amikor csak tudsz. Mivel az oktatás egyik fő célja, a napi rutin kialakítása, így nap-nap után hasonló dolgokról beszélünk. Az egyik nap nem fontosabb, mint a másik, a napok nem épülnek szervesen egymásra.  Hihetetlennek tűnhet, de egyetlen nap alatt el lehet sajátítani az elméleti ismeretanyagot, azonban gyakorlati tudáshoz látni kell a piac működését.

„Milyen gyakran vannak kereskedési jelek?”                                                                                              Jelentkezem  a Tradingroomba!

Együtt megtapasztaljuk, hogy érdemes türelmesnek és alaposnak lenni, és a mennyiség helyett a minőségre tenni a hangsúlyt. Mi tudjuk, hogy remek lehetőségek jönnek hétről hétre. Amikor jönnek a nagy valószínűségű jelek, akkor azt te is tudni fogod, addig meg várunk a piacra türelmesen. Ha sokat akarsz kereskedni, keress egy brókert!

„Melyek a kereskedett termékek, amelyekről ötleteket kapok?”

Magyar piac: OTP, MOL, Mtelekom, Richter

Német piac: DAX, Adidas, Merck, Lufthansa, Daimler, BMW, Allianz, Infineon, Wolkswagem Deutsche Bank, stb 

Amerikai piac: SP500, Tesla, Facebook, Apple, Bank of America, Ford, Twitter, Google, Home Depot, Intel, MSFT stb.

Árutőzsde: arany, ezüst,  WTI (usoil)

Devizapiac: EURHUF, USDHUF, EURUSD, GPBUSD, EURGBP, AUDUSD, NZDUSD, USDCAD EURCAD, USDJPY, EURJPY,EURCHF, USDCHF, GBCHF

„Menetrend a Tradingroomban?”

Szerda, Vasárnap: 19:00 - 20:30, piaci elemzés, kereskedési ötletek, kérdezz-felelek